Gecombineerd Koel- & Vriestransport

vriestransport koeltransport dailycool
dailycool transport levensmiddelen 300x300

Combinatie ritten van koel- en vriestransport

Naast gekoeld transport verzorgt Dailycool ook vriestransport. Dailycool kan uw producten tot een temperatuur van -25C vervoeren binnen Nederland. Ook als u op zoek bent naar combinatie ritten van koel- en vriestransport zijn wij de geschikte partner. Met onze persoonlijke benadering willen we graag meedenken aan een passende oplossing van uw vervoersvraagstuk.

Koel- & vriestransportbedrijf Dailycool heeft al vele jaren ervaring in het vervoer van koel- en vriesproducten maar zeker ook in het uitvoeren van combinatie ritten. Onze ervaren chauffeurs verzorgen dagelijks vele ritten met verschillende soorten levensmiddelen. Met onze Dual-temp opleggers kunnen wij de laadruimte in twee compartimenten verdelen. Beide compartimenten kunnen op een andere temperatuur worden ingesteld.
Wij kunnen de positie, temperatuur en de technische staat van het voertuig real-time monitoren. Indien nodig kunnen we de temperatuur zelfs op afstand laten bijstellen. Ook de chauffeurs bewaken op de boordcomputer de real-time temperatuur in de oplegger.

Wij gebruiken voor ons totale wagen- en trailerpark HVO100 brandstof en wij hebben een Lean&Green ster. Alle bovenstaande items maken het interessant voor u om uw gecombineerde koel- & vriestransport uit te laten voeren door de experts van Dailycool.

Bent u op zoek naar een goede vervoerder voor het vriestransport van uw bevroren producten? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact Dailycool Warehousing BV

Dailycool Warmenhuizen

adres:
Debbemeerweg 2, 1749 DK Warmenhuizen

Dailycool Amsterdam

adres:
Vlothavenweg 10, 1013 BJ Amsterdam

Dailycool Hoofdkantoor Alkmaar

adres:
Smaragdweg 3, 1812 RJ Alkmaar
Correspondentieadres:
Postbus 9060, 1800 GB Alkmaar

Contactformulier

Contactformulier Dailycool
Dailycool Koel- & Vriestransport is een divisie van de Schot Groep

Copyright 2024 | Dailycool | Transport Gekoelde Dagverse & Bevroren Levensmiddelen | Alle rechten voorbehouden | Cookie & Privacy Beleid