Gekoelde Opslag & Distributie (dagverse) Levensmiddelen

koeltransport dailycool transport en logistiek

Totaaloplossingen in logistieke dienstverlening

Naast modulaire transportactiviteiten biedt Dailycool ook een totaaloplossing op het gebied van de logistieke dienstverlening. Al jaren verzorgen wij de logistieke dienstverlening van de grootste groenteverwerker van Europa. 24/7, dag in dag uit, is Dailycool formeel eindverantwoordelijk voor de totale fysieke distributie van deze opdrachtgever. Wij beheren daartoe diverse operationele taken als opslag en kwaliteitscontrole van het gereed product, het orderpick proces, het verladen van vrachten en de uiteindelijke distributie.

Geconditioneerde logistiek van dagverse levensmiddelen
In het geval van de grootste groenteverwerker van Europa verzorgen wij ook de documentenstroom, deelprocessen van voorraadbeheer, de transportplanning en diverse rapportages. Qua verantwoordelijkheden op het gebied van de geconditioneerde logistiek komen daar nog bij de beschikbaarheid, het beheer en de afwikkeling van de retourfusten. Zeker in het geval van dagverse levensmiddelen is de tijdigheid, de compleetheid van de zending en de beschikbaarheid van middelen van levensbelang. Wekelijks verladen wij honderden wagenladingen met een minimaal foutpercentage. Volgens de geldende afspraken met de klant (KPI).

koeltransport dailycool opslag en distributie

Contact Dailycool Warehousing BV

Dailycool Warmenhuizen

adres:
Debbemeerweg 2, 1749 DK Warmenhuizen

Dailycool Amsterdam

adres:
Vlothavenweg 10, 1013 BJ Amsterdam

Dailycool Hoofdkantoor Alkmaar

adres:
Smaragdweg 3, 1812 RJ Alkmaar
Correspondentieadres:
Postbus 9060, 1800 GB Alkmaar

Contactformulier

Contactformulier Dailycool
Dailycool Koel- & Vriestransport is een divisie van de Schot Groep

Copyright 2024 | Dailycool | Transport Gekoelde Dagverse & Bevroren Levensmiddelen | Alle rechten voorbehouden | Cookie & Privacy Beleid