Certificering Dailycool Koeltransportbedrijf

Lean and Green
dailycool transport levensmiddelen 300x300
koeltransport dailycool transport en logistiek

Hoge leveringsbetrouwbaarheid en efficientie in de logistiek

Transportbedrijf Dailycool is continu bezig om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren met behulp van uitgebalanceerde managementmodellen. Een aantal jaar geleden hebben wij de eerste stappen gezet naar een integraal managementsysteem en dit heeft ertoe geleid dat onze business inmiddels is georganiseerd volgens de principes van het INK-model en de Balanced Score Card. Op deze manier zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze (interne) processen en streven wij kwaliteit na in alles wat wij doen.
ISO 9001
ISO 9001 is dé wereldwijd meest ingezette norm gericht op kwaliteitsbeheersing. Het doel van het kwaliteitsmanagementsysteem is om de organisatie gericht bezig te laten zijn met continue verbeteren om zo de tevredenheid van klanten te verhogen.
BRC S&D
De BRC S&D norm is ontwikkeld door de Engelse retailers (het British Retail Consortium) en stelt hoge eisen aan de activiteiten op het gebied van opslag en distributie van onder andere voedingsmiddelen. Het heeft als doel om de veiligheid en hygiëne ervan te waarborgen gedurende de gehele logistieke keten.
Lean & Green
De transportsector wordt steeds duurzamer en koeltransportbedrijf Dailycool wil graag bijdragen aan groene mobiliteit door CO2 te reduceren daarom rijd ons hele wagenpark op Neste MY een fossielvrije brandstof en we zoeken naar efficiënte oplossingen in de transportsector
lean and green

Erkend leerdrijf Transport & Logistiek
Dailycool is op zoek naar gemotiveerde personeel! Heb jij de drive om bij te dragen in een uitdagende baan bij dè logistiek dienstverlener in geconditioneerd logistieke dienstverlening. Ben jij flexibel en wil je het beste in je zelf boven halen? Bekijk dan onze vacatures!

Vereniging van Nederlandse Koel- en Vrieshuizen
Nekovri is de belangrijkste organisatie in Nederland op het gebied van temperatuurgevoelige producten.
De steeds strengere eisen gesteld op het gebied van hygiëne, voedselveiligheid en traceerbaarheid zorgen voor een toenemende behoefte aan geconditioneerde logistieke dienstverlening. Als lid van Nekovri ontwikkelen wij ons meer en meer tot logistieke partner van producenten, importeurs, groot- en detailhandel.
Stichting SKAL
Ieder bedrijf dat biologische producten produceert, verwerkt, verpakt, importeert, verhandelt of opslaat, moet beschikken over een SKAL certificering (met uitzondering van winkels die de producten direct aan de eindconsument verkopen, zoals supermarkten). Het verkrijgen van deze certificering verloopt via Stichting SKAL. Elke productverpakking van een biologisch product is voorzien van een SKAL nummer. Dat nummer is uniek en is door een certificerend bedrijf verstrekt. Met het unieke SKAL nummer kunt u als bedrijf aantonen dat uw product voldoet aan de regelgeving en kunt u als consument nagaan wie en waar het artikel is gecertificeerd.

Contact Dailycool Warehousing BV

Dailycool Warmenhuizen

adres:
Debbemeerweg 2, 1749 DK Warmenhuizen

Dailycool Amsterdam

adres:
Vlothavenweg 10, 1013 BJ Amsterdam

Dailycool Hoofdkantoor Alkmaar

adres:
Smaragdweg 3, 1812 RJ Alkmaar
Correspondentieadres:
Postbus 9060, 1800 GB Alkmaar

Contactformulier

Contactformulier Dailycool
Dailycool Koel- & Vriestransport is een divisie van de Schot Groep

Copyright 2024 | Dailycool | Transport Gekoelde Dagverse & Bevroren Levensmiddelen | Alle rechten voorbehouden | Cookie & Privacy Beleid