Dailycool Koeltransport & Vriestransport

dailycool temperatuur bewaking koeltrailer 300x300
transport groente en fruit 300x300

Geconditioneerde logistiek van (dagverse) levensmiddelen

Eén van de kernactiviteiten van Dailycool is geconditioneerd transport, een onmisbare en uiterst belangrijke schakel in de supply chain. Onze opdrachtgevers stellen daarom terecht hoge eisen aan onze dienstverlening op dat gebied van het vervoeren van gekoelde en bevroren producten. Wij verzekeren u dat u volledig kunt bouwen op de betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit, tijdigheid én pro activiteit van ons geconditioneerde transport. Daarbij komt dat onze ervaren chauffeurs hun werkzaamheden uitvoeren met modern en schoon materiaal. Denk daarbij aan de modernste boordcomputers (voorbereid voor barcode/QR scannen, papierloze documentenstroom, digitale vrachtbrieven) en een temperatuur-registratiesystemen met alarmeringssysteem bij temperatuurafwijkingen en dat ondersteund door een adequaat planningsysteem.

Expert in vervoer gekoelde goederen
Ons wagenpark voor geconditioneerd vervoer bestaat uit koel/vriestrailers van 13,60 meter en daarnaast beschikken wij ook over twee LZV (Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie) combinaties van 25,25 meter voor koeltransport. Onze koel/vriestrailers zijn vaak voorzien van multi-temp koelers, tussenschotten en een laadklep, zodat we iedere afnemer flexibel kunnen bedienen.

Geconditioneerd vervoer op maat in Nederland en België,
Voor tientallen opdrachtgevers verzorgt Dailycool diverse op maat gemaakte transportoplossingen, van FTL (volle wagen ladingen) tot aan distributie ritten. Doordat onze transportplanning het hele jaar door 24/7 bemand is, zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ad-hoc scenario’s te allen tijde te allen tijde.oplossen.

Contact Dailycool Warehousing BV

Dailycool Warmenhuizen

adres:
Debbemeerweg 2, 1749 DK Warmenhuizen

Dailycool Amsterdam

adres:
Vlothavenweg 10, 1013 BJ Amsterdam

Dailycool Hoofdkantoor Alkmaar

adres:
Smaragdweg 3, 1812 RJ Alkmaar
Correspondentieadres:
Postbus 9060, 1800 GB Alkmaar

Contactformulier

Contactformulier Dailycool
Dailycool Koel- & Vriestransport is een divisie van de Schot Groep

Copyright 2024 | Dailycool | Transport Gekoelde Dagverse & Bevroren Levensmiddelen | Alle rechten voorbehouden | Cookie & Privacy Beleid