20130523_PAF_Dailycool-Alkmaar_web2_5122-21 2

TransportGeconditioneerd transport waar u blij van wordt

Eén van de kernactiviteiten van Dailycool is geconditioneerd transport, een onmisbare en uiterst belangrijke schakel in de Supply Chain. Onze opdrachtgevers stellen daarom terecht hoge eisen aan onze dienstverlening op dat gebied. Wij verzekeren u dat u volledig kunt bouwen op de betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit, tijdigheid én proactiviteit van ons geconditioneerde transport. Daarbij komt dat onze ervaren chauffeurs hun werkzaamheden uitvoeren met modern en schoon materiaal. Denk daarbij aan boordcomputers met documentscanner en temperatuur-registratiesystemen met alarmeringssysteem bij temperatuurafwijkingen.

Geconditioneerd vervoer in optima forma

Ons wagenpark voor geconditioneerd vervoer varieert van een 13,60 meter koel/vriestrailer, kasten trailer of tautliner (allemaal uitgevoerd met een laadklep) tot aan bakwagens voor fijnmaziger of stadsdistributie. Daarnaast beschikken wij ook over meerdere LZV combinaties. Onze koel/vriestrailers zijn vaak voorzien van multi-temp koelers, tussenschotten en een laadklep, zodat we iedere afnemer flexibel kunnen bedienen.


Geconditioneerd vervoer op maat in Nederland, België, Duitsland en Denemarken

Voor tientallen opdrachtgevers verzorgt Dailycool diverse op maat gemaakte transportoplossingen, van FTL (volle wagen ladingen) tot aan fijnmazigere distributie ritten. Doordat onze transportplanning het hele jaar door 24/7 bemand is, zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ad-hoc scenario’s te allen tijde oplossen. Ons werkgebied beslaat Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

Geconditioneerde logistiek is ons vak

Dailycool is gespecialiseerd in de (inter)nationale logistieke dienstverlening van (dagverse) levensmiddelen.

Bezoekadres
Debbemeerweg 2,
1749 DK Warmenhuizen

Correspondentieadres
Postbus 9060,
1800 GB Alkmaar
T +31 (0)226 – 412 345
E info@dailycool.nl

De oplossing voor u?