Stageopdracht bij Dailycool

Robert Knook is 4 februari 2019 gestart met een stage opdracht bij Dailycool. Hij stelt zich even voor.

Mijn naam is Robert Knook ik ben 25 jaar en zit momenteel in het derde jaar van de opleiding HBO Business Studies (Afstudeerrichting Logistiek). Voor deze opleiding ben ik bezig met een stage bij Dailycool. Tijdens mijn stage heb ik op alle afdelingen van het bedrijf een dag meegedraaid om een goed beeld te krijgen van Dailycool. Een van de uitdagingen tijdens mijn stage is het reduceren van de CO2-uitstoot om vervolgens het Lean & Green Award te kunnen behalen. Daarnaast ga ik ondersteuning geven bij de implementatie van verschillende automatiseringsprogramma’s en de nieuwe boordcomputers. . Hiermee sta ik voor een leuke en leerzame uitdaging.
warehousing koeltransport
Dailycool Koel- & Vriestransport is een divisie van de Schot Groep
Copyright 2020 | Dailycool | Transport Gekoelde Dagverse & Bevroren Levensmiddelen | Alle rechten voorbehouden