profiel

Profiel


Profiel

Dailycool is een zelfstandig opererende logistieke dienstverlener met een sterke specialisatie in de geconditioneerde logistiek. Desgewenst verzorgen wij de logistiek van alle denkbare goederen. Dailycool maakt voor 100% onderdeel uit van de Schot Groep. De diensten die Dailycool haar opdrachtgevers biedt zijn (inter)nationaal transport, orderpicking, VAL, 3-PL en (tussen-)opslag van gekoelde- en/of gevroren goederen. Dailycool verricht deze activiteiten in een zeer snelle markt waarbij tijd, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Bij Dailycool werken circa 160 mensen.

Visie

Dailycool speelt adequaat in op de steeds veranderende verwachtingen van haar opdrachtgevers. Dit doen wij aan de ene kant door het continu verbeteren van de kwaliteit, flexibiliteit en kosten van alle activiteiten, goederen en diensten en aan de andere kant door het stimuleren van onze medewerkers tot uitstekende (klantgerichte) prestaties. Dailycool wil met zijn huidige en nieuwe opdrachtgevers tot langdurige, betrouwbare partnerships komen en moderne en innovatieve services ontwikkelen, zowel algemeen als klantspecifiek. Dailycool biedt zijn opdrachtgevers een marktconforme, of voordeliger, afhandeling van haar logistieke diensten.

Strategie

De markt waarin Dailycool vandaag de dag opereert is zeer snel en transparant. Om zich in deze markt te onderscheiden moet Dailycool enerzijds excelleren in haar operationele bedrijfsprocessen. De actuele prestaties worden daarbij continu geanalyseerd en waar nodig verbeterd. Anderzijds is het belangrijk dat Dailycool de opdrachtgever te allen tijde centraal stelt, waarbij de nadruk ligt op ontzorgen en het bieden van de beste oplossingen.

‘Operational excellence’ en ‘customer intimacy’

Het huidige beleid van Dailycool is prestatiegericht, waarbij de klantfocus een mix is van ‘operational excellence’ en ‘customer intimacy’. Om hier de juiste sturing aan te geven, hebben wij een aantal jaar geleden de eerste stappen gezet naar een integraal managementsysteem. Onze business is nu georganiseerd volgens de principes van het INK-model en de Balanced Score Card. Op deze manier zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze (interne) processen en streven wij kwaliteit na in alles wat wij doen.

Geconditioneerde logistiek is ons vak

Dailycool is gespecialiseerd in de (inter)nationale logistieke dienstverlening van (dagverse) levensmiddelen.

Bezoekadres
Debbemeerweg 2,
1749 DK Warmenhuizen

Correspondentieadres
Postbus 9060,
1800 GB Alkmaar
T +31 (0)226 – 412 345
E info@dailycool.nl

De oplossing voor u?