alleen gebruik in overleg of volgens afspraak is toegestaan

Certificering

Dailycool is continu bezig om met behulp van uitgebalanceerde managementmodellen haar kwaliteit te verbeteren. Onze eerste stappen, een aantal jaar geleden, naar een integraal managementsysteem hebben ertoe geleid dat onze business inmiddels is georganiseerd volgens de principes van het INK-model en de Balanced Score Card. Op deze manier zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze (interne) processen en streven wij kwaliteit na in alles wat wij doen.

ISO 9001
ISO 9001 is dé wereldwijd meest ingezette norm gericht op kwaliteitsbeheersing. Het doel van het kwaliteitsmanagementsysteem is om de organisatie gericht bezig te laten zijn met continue verbeteren om zo de tevredenheid van klanten te verhogen.

 

icon_ISO9001

BRC S&D
De BRC S&D norm is ontwikkeld door de Engelse retailers (het British Retail Consortium) en stelt hoge eisen aan de activiteiten op het gebied van opslag en distributie van onder andere voedingsmiddelen. Het heeft als doel om de veiligheid en hygiëne ervan te waarborgen gedurende de gehele logistieke keten.

 

BRC-logo-klein

 

sector

Geconditioneerde logistiek is ons vak

Dailycool is gespecialiseerd in de (inter)nationale logistieke dienstverlening van (dagverse) levensmiddelen.

Bezoekadres
Debbemeerweg 2,
1749 DK Warmenhuizen

Correspondentieadres
Postbus 9060,
1800 GB Alkmaar
T +31 (0)226 – 412 345
E info@dailycool.nl

De oplossing voor u?